• PROGRAM

  GLOBAL MANAGEMENT

  – Samhällsprogrammet. Med speciell inriktning på personlig utveckling. För dig som vill känna dig hemma var som helst i världen, vill resa under gymnasietiden och är intresserad av internationella relationer. 

  LÄS MER

  HÄLSO- OCH TRÄNINGSCOACH

  – för dig som vill arbeta med idrott, träning, hälsa, ledarskap eller som personlig tränare. Utbildningen ger dig högskolebehörighet för vidare studier till t ex idrottslärare, sjukgymnast eller polis. 

  LÄS MER

  MAT OCH DRYCK

  – för dig som vill jobba på restaurang, bar, café i en spännande bransch i ständig utveckling. Hos oss får du utlopp för din kreativitet genom att t ex skapa nya spännande rätter.

  LÄS MER

 • FOTOGRAFISK BILD

  -Estetiska programmet. För dig som vill lära sig grunderna i olika typer av fotografering, bild- och filmredigering. Du får driva massor av kreativa projekt och blir dessutom behörig till vidare studier.

  LÄS MER

  ETISK MODEDESIGN OCH MODE&DESIGN

  -Estetiska programmen och en spetsutbildning i samarbete med Textilhögskolan i Borås. Programmen är för dig som är intresserad av formgivning, konst och trender. Du får den bästa utbildningen inom mode som går att få i Sverige.

  LÄS MER

  MUSIKTEATER

  -Estetiska programmet. För dig som är intresserad av teater, sång och dans. Utbildningen ger dig en bred grund att stå på inom musikteaterns olika delar och du får allt som behövs för att kunna söka vidare till utbildningar inom genren.

  LÄS MER